Individuele trajecten

Brein-balansz is uniek in haar trajecten omdat ik vindt dat er niet één bepaalde manier is die werkt voor iedereen. Daarom heb ik ook gecombineerde trajecten, helemaal op maat per individu. Jij bepaald wat er nu nodig is om op het juiste pad te komen en welke wegen we gaan bewandelen om daar te komen waar jij wilt zijn.

De individuele gesprekken kunnen bij je thuis plaatsvinden, of op een mooie plek waar jij je goed en op je gemak voelt. Dit zouden allerlei plaatsen kunnen zijn bijvoorbeeld in het bos of bij het water, misschien vind je het fijn om een wandeling te maken in het park. Dit alles is niet het enige unieke aan Brein-Balansz.

Ik heb speciale trajecten opgezet zodat we op maat voor jou een combinatietraject kunnen inzetten. Het gaat tenslotte om jou. En wie weet er nu beter wat bij je past dan jijzelf?

Ik ben niet alleen AD(H)D Counselor & Coach maar ook als ervaringsdeskundige krijg ik steeds meer de vraag om op andere gebieden dan alleen mensen met AD(H)D te gaan ondersteunen, en ze ook te gaan begeleiden met hun levensloopvragen en de issue’s waar ze in het leven mee worstelen.

Ik houd me dan ook bezig met het coachen en begeleiden van mensen die in de knoop zitten met hun gevoel en die regelmatig de verbinding kwijt zijn met zichzelf.

Ik coach en begeleid mensen op een eigenwijze manier, dit is dus voor iedereen uniek en op maat gemaakt. Iedereen is anders, geen mens is hetzelfde dus er is NIET één traject die je volgt bij Brein-balansz die hetzelfde is!

Wat zou het toch fijn zijn als je wat vaker dit geluks- gevoel zou hebben en dit elke dag zou kunnen ervaren. Maar vaak is het zo dat alles erg heftig binnen komt, vooral je emoties en de informatie die je van andere mensen krijgt, alles loopt door elkaar heen en je kan het niet meer volgen. Andere mensen kennen deze gevoelens en gedachtes ook. Dit is waarom je veel kansen mist en je vaak stress ervaart. Je doet alles op de automatische piloot en je bent onbewust op alles aan het reageren waardoor je emoties en reacties nog heftiger opkomen. Dit is waarom je vastloopt in je werk , relatie of in je eigen gevoelswereld. Je raakt TOTAAL uit balansz en dat is niet fijn.

Wil jij ook Balansz in je leven?

Brein-Balansz