De reis van het Levensloop traject

Wat je denkt en voelt, bepaalt je toekomst. Je emoties bepalen hoe je dag verloopt, dit noem je de wet van aantrekkingskracht. Waar je continu aan denkt,  zal invloed hebben op hoe je denkt en hoe je je voelt. 

De ‘Reis van het levensloop vanuit het hier en nu’ is een krachtig concept bij het verwerven van leiderschap over jezelf. Want op welk moment begin je jezelf serieus te nemen? En wat houdt je tegen om een volgende stap te maken? 

De reis van het levensloop gaat over het overwinnen van obstakels die je tegenkomt in je leven, relatie, werk en in de liefde als je een volgende stap wilt maken in je leven. In dit Traject helpen we je om jouw droom en/of doel inzichtelijk te maken, eventuele belemmeringen en angsten op te lossen en een plan te formuleren dat je helpt jouw nieuwe stap te realiseren. 

Vraag je dit eens af!

  1. Wat wil je nu echt?
  2. Geloof je in jezelf?
  3. Grijp jij je kansen?
  4.  Ben je niet te streng voor jezelf?
  5. Ben je zelfzeker?
  6. Ben je een echte twijfelkont?
  7. Vind je het moeilijk om knopen door te hakken? 

Als de kans zich aanbiedt, de impuls is er en als je intuïtie je aanspoort, DOE HET! Al heb je niets, vanuit dat niets waar je geen weg meer inziet, kan je een weg inslaan. 

Welke weg kies jij? 

Hoever moet je kijken om te komen waar je wilt zijn? Je hoeft het einde van de weg niet te zien om er te komen. Zet de eerste stap. Ook al lijkt hij moeilijk.

Brein-Balansz