Werk-Leven-Balansz

Ontdek het grenzeloze potentieel

Leef je om te werken, of werk je om te leven, en hoe krijg je hier balansz in? Je kent het wel, je gezin,  huishouden, daarnaast werken we en willen we ook nog vrije tijd hebben, maar waar haal ik de tijd vandaan?

Waar is de balans hiertussen gebleven? En nog belangrijker, hoe vind je deze voor jezelf terug? In deze tijden van veel stress (met bijbehorende lichamelijke klachten), hoge ambitieniveaus en een complexe, drukke omgeving, stellen steeds meer mensen zichzelf de vraag: waar is de balansz gebleven tussen mijn werk en de rest van mijn leven? Kun je onderscheid maken tussen belangrijk en urgent? Helemaal niet zo belangrijk en een beetje belangrijk? Het moet nu gebeuren of ach, het kan nog een dagje wachten? Weet je hoe je balansz kan creëren tussen werk en gezin?

Iedereen wil die balansz vinden maar weten vaak niet hoe. Het is echt belangrijk! Omdat ontspanning echt nodig is om geen burn-out of depressie te krijgen. Je grenzen kennen en leren hanteren. Weten dat het oké is om even aan jezelf te denken en die stofdoek, die kan echt nog wel een dagje wachten voordat die de kast raakt! Hoe kan ik op mijn werk rust creëren zodat ik daar ook niet overloop. Hoe ben ik nog een leuke moeder of vriendin voor mijn partner of kind als ik zo moe ben? Herken je het dat als je thuis komt, dat je geen zin meer heb in een spelletje spelen met je kind, of dat je geen puf meer hebt om te koken of te stofzuigen, maar het moet toch gebeuren. Hoe krijg jij weer balansz in jou leven en werk?

Ontdek hoe je onbewust denken te werk gaat en wordt bewust in wat je doet.

Brein-Balansz